No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

14 de Juny. Dia Mundial del Donant de Sang.

Imatge de complement

El diumenge 14 de Juny de 2020, es torna a celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang, amb agraïment a tots els Donants anómins que fàn póssible que poguen recollir a prop de 1.000 bosses cada día per diversos tractaments i malaties.

El lema d’enguany és:

Dona Sang perquè el món sigui un lloc més Saludable.

Aqui al Baix Llobregat, tenim ja tres monuments de agraïment als Donants, Corbera de Llobregat, Castelldefels i Molins de Rei.                                                                                                                                       El molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, va fer donació altrüista de sang.