No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Captació a Cervelló. Resultats de Viladecans.

 El proper 14 de maig de 2020, al Centre Civic l’Ateneu carrer Santa Anna s/n de 9,30 a 14,30 i de 17 a 21, nova captació, recordeu que no cal anar amb dejú i no es port anar sense cita prèvia a donarsang.gencat.cat. Aveure si continuem sent solidaris com totes les poblacions properes del Baix Llobregat.

                                                                                                                                       Aquest darrers dies a Viladecans, també Baix Llobregat, els Donants de aquesta població i altres properes, han donat 309 bosses, i per primera vegada 24, gràcies a tohom, Consistori, Personal Sanitari, Delegats i al Banc de Sang que esta fent un esforç molt gran per arribar a tota arreu , facilitant la donació, ja que els desplaçaments son ara força dificils.