No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Molins de Rei més captacións al Baix Llobregat

 Dilluns , Dimarts i Dimecres, al Pavelló Municipal de Molins Rei, c/ Sant Antoni Maria Claret , nº 1 de 9,30 a 14,30 i de 17 a 20,30. Nova captació de sang, recordeu que nomès es pot anar amb cita previa.  a la web donarsang.gencat.cat

Moltes gràcies per la vostra molt valuosa col.laboració.

Els resultats de Molins força bons:

En els tres dies el total de donacions 315 i  35 de nous  més del 10 %, gràcies a tothom per la vostre collaboració. Esperem amb ganes la veïna població  de Corbera  de Llobregat, dissabte i diumenge.

I dilluns, dimarts ,dimecres i dijous a Viladecans. A Casal Montserratina, dr. Reig, 83. I també dijous 14 a Cervelló. A al Làteneu