No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Captacions a Castelldefels.

Fa dies anunciabem properes captacions a Castelldefels, peró debut a la situació de estat de alarma sanitaria, les captacioms amb Unitat Mòbil, han quedat suspeses. Pero entre tots, Consistori,( publicació a la web oficial de la Convocatoria), Banc de Sang i la Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat, hem aconseguit que es pógues fer una captació extraordinaria aqui. Els dies 13,14 i 15 de Abril al espai de la Sala Margarida Xirgu de 9,30 a 14,30, només amb cita previa es podia anar a donar sang, amb totes les mides sanitaries adients.

Gràcies a tothom per els resultats: día 13     44 donacions , 10 oferiments i 3 nous

día 14     53 donacions,    6 oferiments i 6 nous

día 15     46 donacions,    5 oferiments i 8 nous, gràcies atothom per el esforç, sobre tot al personal sanitari i als 17 nous, que animo a continuar amb les properes captacions.  Com podeu veure el monument també fa cas a les autoritats sanitaries, portan la seva mascareta, siguem tots responsables i solidaris envers als veïns de la nostra població.