No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Mascotes al Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels

MASCOTES

El dissabte 21 de gener (16 h) i el diumenge 22 (12 h) es projectarà la pel·lícula Mascotes  als Yelmo Cines Castelldefels, del centre comercial l’Ànec Blau.

A Mascotes els animalons dòcils i simpàtics que queden sols a casa quan els seus propietaris marxes es transformen totalment. Alguns fan festes multitudinàries i sorolloses, d’altres fan disbarats amb els electrodomèstics, i d’altres es fiquen en embolics.

L’entrada per a qualsevol d’aquestes projeccions, incloses dins del Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels (CINC), té un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

Mascotes

Dissabte 21 (16 h) i diumenge 22 (12 h) a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)