No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Inici XX edició Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

Us informarmen que el 22 i 23 d’octubre es projectarà la pel·lícula El meu amic el gegantque inaugurarà la XX edició del Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels.

Enguany, el Cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, s’incorpora al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català.

Aquest Cicle ofereix un film en català al mes destinat al públic més jove de la ciutat i que les entrades per a qualsevol d’aquestes projeccions tenen un preu únic de 4 euros, que s’aplica a tothom sense necessitat de presentar cap tipus de val de descompte.