No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

associacions

Formació per a entitats: Taller pràctic sobre la Llei de Protecció de dades

L’objectiu d’aquest taller és informar a les entitats sobre quines obligacions els implica la Llei de Protecció de dades així com realitzar la formalització dels fitxers dels socis/es al Registre de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. D’aquesta manera, un cop finalitzada la sessió, les entitats assistents tindran inscrit a l’Agència de Protecció de Dades, l’arxiu d’associats així com la documentació que precisen per adaptar-se al marc legal vigent.

 

Documentació que cal portar el dia de la sessió:  

 

  • Codi d’Identificació Fiscal (CIF) de l’associació.
  • Adreça social i telèfon de contacte de l’associació.
  • Dades personals de la persona responsable del fitxer d’associats (nom, cognoms i DNI)
  • Llapis de memòria per gravar els documents que acompanyen la inscripció al registre de l’Agència de protecció de dades.

 

Aquesta formació tindrà lloc en  una única sessió el dia 25 d’octubre, de 17.30 h a 20.30 h a la Sala Multimèdia de la 1a planta de la  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado (C/ Bisbe Urquinaona, 19-21)

 

Atès l’aforament limitat de la sala a 14 ordinadors, us demanem que només hi assisteixi una persona per cada entitat. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada fins a completar l’aforament esmentat i es poden formalitzar per correu electrònic a participacio@castelldefels.org o bé al telèfon 93 665 11 50, ext. 1061 o ext. 1273 . El termini d’inscripció finalitza el dia 20 d’octubre de 2016.