No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

associacions

15 eines col·laboratives digitals per les entitats

L’arribada de la web 2.0 ha provocat l’aparició d’un munt d’eines digitals que poden ser utilitzades per múltiples usuaris. Aquest llistat d’eines facilitarà el treball col·laboratiu entre els membres de l’entitat. Igualment, ha significat que les aplicacions que normalment instal·lem en ordinadors, passin a estar disponibles a Internet, facilitant l’ús compartit d’aquestes i el compartiment de la informació a molts més usuaris. Un dels exemples més clars del canvi que significat la web 2.0, és la possibilitat que múltiples usuaris puguin escriure a l’hora, en un document de text penjat a Internet. Abans, els usuaris s’havien d’enviar contínuament el document per correu electrònic o compartir-lo mitjançant llapis digitals.

La col·laboració en el treball i el compartiment de la informació, és la clau de les eines digitals col·laboratives. Avui en dia tota aquesta metodologia ha suposat l’aparició de múltiples aplicacions que faciliten la vida de les entitats i les ONG. A continuació us descrivim unes quantes eines col·laborative