No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Cursos

Formació per a entitats sobre la llei de protecció de dades

L’ Àrea de participació ciutadana organitza una formació per a entitats  sota el títol “Taller pràctic sobre la Llei de Protecció de dades”, amb l’objectiu d’informar-vos sobre quines obligacions us implica la Llei de Protecció de dades així com realitzar la formalització dels fitxers dels socis/es al Registre de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Aquesta formació tindrà lloc en una única sessió el dia 18 de novembre de 2015, de 17.30h a 20.30h a la Sala Multimèdia de la 1a planta de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado (C/ Bisbe Urquinaona, 19-21).

Atès l’aforament limitat de la sala a 14 ordinadors, us demanem que només hi assisteixi una persona per cada entitat. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada fins a completar l’aforament i es poden formalitzar fins el dia 13 de novembre de 2015  

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb l’Àrea de Participació Ciutadana al telèfon 93 665 11 50 ( ext. 1061) o bé a través de l’adreça de correu electrònic: participaciociutadana@castelldefels.org.