No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Cursos

L’Àrea de Participació Ciutadana organitza un curs de fiscalitat per a associacions

Dins el pla de formació per a entitats que es desenvolupa des de l’Àrea de Participació Ciutadana, hem programat un curs per tal que les entitats assistents coneguin les principals obligacions que a nivell fiscal poden tenir, en funció de les seves activitats i circumstàncies.

A través de casos pràctics, s’explicaran quins són els requisits per a l’exempció de la presentació de l’Impost de Societats, com s’ha d’omplir el model 347 del Ministeri d’Hisenda, i sobre tot, l’objectiu del curs és resoldre els vostres dubtes sobre les obligacions fiscals de les vostres associacions.

El curs s’estructura en dues sessions de dues hores i tindrà lloc els dies 18 i 25 de març, de 10 h a 12 h a la Sala de Cursos del Centre Municipal Frederic Mompou ( Plaça Joan XXIII, s/n).  En el mes d’abril (els dies 13 i 21) repetirem aquesta formació però en horari de tarda. En breu us informarem.

Atès que es tracta d’un curs eminent pràctic, us suggerim que hi assisteixi la persona encarregada de portar la comptabilitat de l’entitat.

Igualment, atès l’aforament limitat de la sala (15 persones), les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada al correu participaciociutadana@castelldefels.org o bé al telèfon 93 665 11 50 ext. 1061, amb la data límit del 16 de març de 2015.