No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC lliura la seva beca a l’estudiant Felipe Díaz

L’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC de Castelldefels ha fet lliurament de la seva beca a l’estudiant de l’ESAB, Felipe Díaz, s’han considerat les dificultats econòmiques, el bon expedient acadèmic i la implicació en activitats de compromís social.

El president de l’Aula Sènior  SrAdolf Juncosa, explica que:

“Aquesta beca, que neix de les aportacions de tots els alumes d’aquesta Aula Sènior, és una prova del nostre compromís envers la cultura i la societat. Agraïm el suport que ens ha prestat l’equip directiu del Campus del Baix Llobregat de la UPC per dur a terme aquest projecte”.