No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

El Vaticà més secret

Conferència:  El Vaticà més secret”

Conferenciant:       Sr.Vicens Lozano i Alemany, Redactor de la secció Internacional de TV3

6  de maig  de 2014

Un repàs per l’organització i per totes les dependències de la Santa Seu i de la Ciutat del Vaticà, a partir de la meva experiència personal i professional com a enviat especial de TV3, des de fa més de 20 anys, en esdeveniments importants: Pontificat de Joan Pau II, els seus viatges més relevants (primera visita d’un Papa a Cuba, al 1998 , la seva mort al 2005 i el conclau per l’elecció del nou Papa, Benet XVI. Elecció del Papa Francesc . Beatificacions, canonitzacions, nomenaments ,. Cisme de Marcel Lefebvre .
La conferècia es basa en un recorregut per un Estat desconegut i per una institució que mante el seu caràcter
bimil.lenari en base a claus que cal entendre, mitges paraules, certeses, dogmes i hermetisme informatiu.