No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Inauguració curs 2013-2014

Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels

 Inauguració curs 2013-2014

 El proper 8 d’octubre tindrà lloc la inauguració del curs 2013-14 de l’Aula d’Extensió Universitària  Sènior UPC Castelldefels amb un acte que començarà amb unes paraules de benvinguda del President de l’Aula, del Rector de la UPC i de l’Alcalde de Castelldefels.

A continuació la primera conferència a càrrec del Dr. Lluís Prat Viñas, Coordinador de les Aules de la UPC, Enginyer Electrònic parant de “Del telègraf a Internet. Breu historia de la telecomunicació”.

Recordem que les persones interessades poden matricular-se fins el 30 de setembre a la Kutxabank, carrer Arcadi Balaguer.