No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

La nostra infantesa

Conferència: La nostra infantesa

Conferenciant:            Jaume Tous Canuda

5 de novembre de 2013

Aprofitant les magnífiques condicions, tant per l’equip d’audiovisuals com per l’espai que disposa l’Aula Magna de l’ICFO, el ponent va poder desenvolupar la xerrada amb plena complicitat amb el públic (establerta des del principi) però sense oblidar el necessari rigor històric.

El tema es basà amb la infantesa i l’adolescència dels assistents nascuts, alguns a la dècada dels anys 30, la majoria al principi de la postguerra.

Es va parlar de l’escola franquista, dels llibres que teníem, de les restriccions d’aigua, llum i gas, dels jocs de carrer, de les joguines que ens “fabricàvem” nosaltres mateixos, de les revistes i còmics que llegíem, de la ridícula censura, dels petards i les berbenes, dels transports públics i automòbils   fabricats abans dels famós Seat 600…

Fins i tot de l’època més fosca el conferenciant en va saber extraure un punt de comicitat.

Text: Joan Torné, Foto: