No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

SONS I CANÇONS

P3-P4-P5

Dimarts de 16:30- 17:45
Monitor/a: Josep Mª Ayguadé

INTRODUCCIÓ:

La clase e música i moviment pretendrá servir com a primer contacte amb la música mitjançan nombroses experiències sensorials que tindrà el nen o la nena, aquestes experiències influenrenciaran positivament en el seu desenvolupament psicomotor, cognitiu i emocional.

El joc musical estarà molt present a la classe pel seu alt nivell de motivació i de goig, aspecte molt important en la formació musical. Altres aspectes que es treballan i que serviran com a objectius generals seran la creativitat, la coordinació psicomotriu, l’educació sensoperceptiva, l’inroducció a la simbologia musical, la cultura musical i la relació social (afectiva-llenguatge- cognitiva).
Les activitats es proposaran i seran adaptadas al nivell formatiu i les capacitats intel.lectuals i emocionals de cada alumne.