No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

ARTS PLÀSTIQUES

P3 – P4 – P5
Dijous de 16:30 a 17:45

Monitora: Merce López

1er a 6è
Dimarts de 16:30 a 17:45

Monitora: Lorena Sardà

INTRODUCCIÓ:

La filosofia d’aquesta activitat gira entorn a que les manualitats s’han d’adaptar a les edats amb les que treballem, i per que això es compleixi s´han de tenir present diferents requisits com són: els materials han de ser assequibles, el procediment deu ser relativament senzill i no perillós, i per últim han de ser treballs pensant en funció de l’edat del participant.

OBJECTIUS PEDAGOGICS:
– Superació personal (evolució personal a través d’anar perfeccionant el treball)
– Conèixer la personalitat de la persona a través de la receptivitat a l’hora d’apendre coneixements i posar-los en pràctica.
– Evidenciar la importància de l’art, de la part artística del ser humà, per tenir la ment creativa, juntament amb l’aprenentatge i la part importantíssima de la diversió, de la part “manual” de la persona, i no dependre de la diversió “automàtica”.