No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Un cap de setmana molt mogut!

El cap de setmana passat l’ACPC va tenir molta i molta feina. Per començar, el grup de panderetes va actuar dissabte al matí a Vista Alegre, amb motiu de la Festa Major d’aquest barri. També dissabte pel matí, els Castellers de Castelldefels van participar en un taller de castells solidari al Col•legi Santo Angel de Gavà. Per la tarda, va ser el torn de la Colla Jove de Bastoners, que es van desplaçar fins al barri de les Roquetes del Garraf per participar en una trobada bastonera.

Diumenge van seguir les nombroses activitats, amb una Trobada de Gegants a Castelldefels pel matí i un pilar aixecat pels Grocs a la platja, amb motiu del Torneig Solidari de Vòlei platja Promundo.