No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Un any més, tots a l’Aplec de Bruguers!

Diumenge passat, 19 de maig, un nombrós grup de membres de l’ACPC vam pujar a l’Ermita de Bruguers per participar, com cada any, a l’Aplec que organitzen els ajuntaments de Castelldefels i Begues. Els grups de gegants, grallers, bastons, gitanes, cintes i panderetes de l’ACPC, juntament amb els gegants de Begues, van ser els encarregats de mostrar al públic assistent els tradicionals ball populars. Després va ser el torn dels Castellers de Castelldefels, que van actuar, per primer cop a l’Aplec, al costat d’una altra colla castellera, i és que a Begues fa ben poc que tenen colla. Són els Encantats de Begues, una colla de la qual els de Castelldefels en són padrins i que tot just es va batejar el mes passat.

L’actuació castellera va començar amb els pilars simultanis de benvinguda. Tot seguit, els de Begues van intentar el 3 de 6, construcció que ja han aconseguit descarregar en dues ocasions. Tanmateix, aquesta vegada no van tenir sort i els va caure amb dosos col•locats, quan pujava la canalla.

El Castellers de Castelldefels van descarregar amb molta solvència el 4 de 6 amb l’agulla, però no van poder intentar més castells per falta de temps i l’amenaça de pluja. Sí els va quedar temps, però, per descarregar un 4 de 6 de germanor amb els seus companys de Begues, una bonica manera de cloure l’Aplec.
I per dinar, i com ja és tradició, seques amb botifarra per tothom!