No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’ACPC fa 31 anys!

El cap de setmana passat va ser molt intens per alguns membres de l’ACPC. Per començar, dissabte al migdia els Castellers van participar en el Torneig de Bàsquet Orange 3 x 3 que se celebrava davant la Bilblioteca Central. Després d’encistellar la pilota de formes molt poc ortodoxes – com ara fent un pilar aixecat per sota o fent una torre – van aixecar un pilar de 4 davant d’una placa commemorativa en record de les antigues pistes de bàsquet que hi havia hagut on ara és la Biblioteca, que es va inaugurar davant les autoritats.

Diumenge al matí, per celebrar els 31 anys de l’entitat, algunes de les colles que integren l’ACPC es van desplaçar fins a la Plaça de l’Església per oferir una mostra dels seus balls. Ho van fer els grups de grallers, gitanes, bastons, cintes, panderetes i gegants. Després, cap al migdia, hi va haver actuació castellera, amb la participació dels Castellers de Mollet, els Castellers de Roquetes, la Colla Jove de l’Hospitalet i els Castellers de Castelldefels.