No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Sant Jordi 2013

Avui dimarts 23 d’abril, amb motiu del dia de Sant Jordi, els alumnes de 6è de primària faran una petita representació sobre la llegenda de Sant Jordi. Els familiars que vulgueu veure aquesta representació podreu entrar al pati de l’escola, a les 15:25h per la porta petita.
Aprofitem per informar-vos que hi haurà unes parades d’INTERCANVI de llibres, contes i còmics, pels tiquets que li hem donat als alumnes que han portat llibres per aquestes parades. Tambè hi haurà una parada de llibres per adults, que es podran comprar al preu simbòlic d’1 euro.

L’AMPA us obsequiarà amb xocolata i melindros per a tots els alumnes i families.

Els alumnes de P3,P4,P5 i Cicle Inicial, quan acabi la representació de la llegenda de Sant Jordi, pujaran a les classes on prendran la xocolata. Sortiran per la porta i hora habituals.