No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

“La telefonía mòbil, un perill per a la salud?”

Conferència: “La telefonia mòbil, un perill per a la salut?
Conferenciant:   Sr. Eusebi R. Vidiella

9 d’abril de 2013

El conferenciant va fer un ampli repàs de l’evolució dels estudis sobre la influència que les radiacions de les antenes i els mòbils tenen sobre la salut de les persones. Hi ha opinions molt controvertides sobre aquesta qüestió. És evident que la telefonia mòbil s’ha convertit en un instrument imprescindible en el món actual, però també és cert que les investigacions que s’han portat a terme no sempre han estat neutrals, perquè hi ha poderoses raons econòmiques per part dels fabricants per decantar les opinions en un sentit o en un altre. Per altra part, no totes les persones, com en tants ordres de la vida, es veuen influenciades de la mateixa forma i en conseqüència no es poden fer afirmacions absolutes.

El corresponent torn de preguntes va servir per veure el posicionament de molts dels assistents, a favor o en contra, fet que va aprofitar el conferenciant per ampliar alguns punts de la seva xerrada. Finalment va concloure afirmant que es continuen realitzant proves que requereixen anys d’estudi.

Text: Joan Torné Ahicart
Foto: Jaume Tous Canudas