No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

La Fundació Uszheimer convoca el IV Premi Jordi Solé Tura

La Fundació Uszheimer convoca el IV Premi Jordi Solé Tura

Imatge de complement

La Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i la productora Minimal Films, amb la col·laboració de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), convoquen aquest any el IV Premi Jordi Solé Tura, convidant les persones interessades en la producció de films perquè puguin donar a conèixer els seus treballs audiovisuals, de ficció o documentals, sobre els diversos aspectes de les malalties del cervell i especialment de les malalties neurodegeneratives.
Poden ser candidates al Premi persones físiques, individualment o en equip, que hagin realitzat treballs sobre la situació d’individus o col·lectius, experiències d’intervenció social i, en general, sobre tots els àmbits relacionats amb la lluita contra aquestes malalties dins de la societat contemporània.