No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

1ª Fira de l’Esport

Des Firasports ens comuniquen que fem arribar informació a tots els nois i noies de Castelldefels per participar en la “1 ª Fira dels Esports” que es realitzarà els dies 5, 6 i 7 d’abril al Canal Olímpic, des de les 10 del matí fins a finalitzar la tarda.

Està pensat per donar a conèixer esports desconeguts per alguns nois i noies i per a què puguin practicar-lo amb monitors i voluntaris. Estaran més de 40 Federacions de tota Catalunya, amb el seu material per dur a terme la pràctica, que faran diverses exhibicions de cada esport.

Divendres dia 5, tots els Centres Educatius de Secundària están convidats a assistir GRATUÏTAMENT amb els alumnes que vulguin participar, a partir de 12 anys en endavant. Per això cada centre s’ha de posar en contacte a escoles@firasports.com i comunicar la seva assistència als organitzadors (persona de contacte José Manuel Infantes, Coordinador Tècnic) per a qualsevol dubte i per més informació: info@firasports.com