No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Els Castellers de Castelldefels actuen a Gurb

Avui els Castellers de Castelldefels han anat fins a Gurb per actuar amb els Nyerros de la Plana amb motiu de la Festa de l’Arbre. Era una actuació molt primerenca i sabien que s’arriscaven acceptant-la, perquè porten pocs assaigs i estan molt verds encara. Tanmateix, eren l’única colla convidada, i per això no podien fallar, i al final hi han anat sense prou canalla i amb poques camises grogues, disposats a fer només un parell de pilars, fer pinya als Nyerros i tornar cap a casa.

Les coses, però, han sortit una mica més bé del que es pensaven. Només arribar, els amfitrions els han convidat a un bon esmorzar de pa torrat amb botifarra i xocolata calenta amb coca de sucre. Ja amb la panxa plena, han descarregat, juntament amb els Nyerros, el pilar de benvinguda. Tot seguit han ajudat els Nyerros a intentar un 3 de 6 amb agulla, que ha quedat en intent per indecisió de la canalla. Llavors ha arribat la sorpresa. El cap de colla ha decidit que hi havia prou gent per intentar un 3 de 6, tot i que la canalla no estava preparada. Sabien que podia tirar-se enrere, però ho havien de provar. I ho han provat, i l’aixecadora s’ha fet enrere, però el castell estava molt maco i molt parat.

Després, els Nyerros han descarregat un 3 de 6 i han tornat a intentar el 3 de 6 amb l’agulla, però els ha tornat a quedar en intent. Per acabar, i veient que totes dues colles tenien mancances, han decidit unir esforços i aixecar un 4 de 6 de germanor, un castell molt parat que s’ha descarregat sense problemes i que ha servit per aixecar una mica els ànims de la colla.

Ara cal treballar molt als assaigs per tenir a punt pinya, tronc i canalla per a la propera sortida, que serà el 13 d’abril a Begues, amb motiu del bateig de la colla local.