No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

S’obre el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Castelldefels 2013

S’obre el termini de presentació de candidatures per als Premis Ciutat de Castelldefels 2013

El pròxim divendres 3 de maig es procedirà al lliurament dels Premis Ciutat de Castelldefels 2013, que enguany arriben a la seva desena edició.

Els premis són un reconeixement a aquelles persones que durant l’any 2011/2012 hagin contribuït als valors de la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme o bé que presentin una trajectòria ejemplar en aquests àmbits.

Entre altres possibilitats, les bases dels Premis Ciutat de Castelldefels estableixen que les candidatures a les diferents modalitats han de ser presentades per terceres persones, ja siguin físiques o jurídiques, públiques o privades.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 de març. Les sol•licituds s’han de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, planta baixa de l’edifici nou de l’Ajuntament, plaça Església 1. Juntament a la sol•licitud s’ha d’adjuntar una memòria acreditativa, currículum vitae o memòria d’activitats, i qualsevol altra documentació complementària.