No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Pilar de dones pel Dia Internacional de les Dones

Divendres passat 8 de març a les vuit del vespre, les dones castelleres dels Castelleres de Castelldefels van aixecar un pilar de 4 a la Plaça de l’Església de Castelldefels, davant de l’Ajuntament, per commemorar el Dia Internacional de la dona Treballadora.

Gairebé sense públic, amb molt poca pinya i amb una enxaneta molt novella – l’Àfrica -, que s’estrenava a plaça, però que va pujar sense por i molt decidida, les nostres dones castelleres van voler donar el seu suport a una diada que ens recorda a tots que encara hi ha molt camí per fer per aconseguir la igualtat de drets de les dones al món laboral en concret i a tots els àmbits en general.