No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Els Castellers de Castelldefels també juguen a futbol

El cap de setmana passat, i per quart any consecutiu, els Castellers de Castelldefels van assistir al Torneig de Futbol Intercasteller, que enguany se celebrava a la població de Salt, al costat de Girona.

Aquest cop els Grocs ho havien de fer molt i molt bé si volien igualar o superar la sisena posició en què van quedar l’any passat al Torneig que es va celebrar a Guissona, un Torneig amb 32 colles participants que comença sempre dissabte al matí i acaba diumenge al migdia amb un gran dinar de germanor. A la nit de dissabte, a més, no falta mai un bon concert, amb molta gresca i més d’un pilar.

Els de Castelldefels van començar amb molt bon peu, ja que van aconseguir classificar-se entre els setze primers. La lluita per a vuitens, però, la van perdre a la tanda de penals contra els Moxiganguers d’Igualada, un dels moments més emocionants del cap de setmana.

Cal fer especial esment de l’afició, els “Supporters Grocs”, que van saber animar l’equip amb els seus càntics i banderes, tot i que diumenge ja no els quedava gaire veu ni energies, després d’una nit molt llarga, amb molta música i un ambient gèlid que obligava a moure’s i a ballar per no quedar congelat.

Com sempre, una molt bona experiència que marca la fi de les vacances d’hivern dels castellers i l’inici dels assaigs per preparar la nova temporada, que esperem que sigui la millor de la història dels Grocs.