No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Reflexions, posicionament i recomanacions de la FaPaC entorn a l’IVA

SOBRE L’APLICACIÓ DE L’IVA A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI
ESCOLAR DE MENJADOR, CASALET I EXTRAESCOLARS
En relació a les notícies publicades en els mitjans en els últims dies sobre l’aplicació de l’Impost de Valor Afegit (IVA) als serveis de monitoratge escolar us informem, en primer lloc, del que diu la Ley 37/1992 sobre l’IVA i la interpretació que ha fet la Dirección General de Tributos del Ministerio de Economía y Hacienda sobre la legislació i la jurisprudència relacionada amb l’exempció de l’IVA als serveis de monitoratge escolar (Primera part).
Després, en un segon moment, us transmetem la interpretació que fa FaPaC de tot això i algunes línies d’actuació al respecte (Segona part)