No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

NOU CASAL DE SETMANA SANTA A CAL GANXO

Des del Centre d’Activitats Ambientals Cal Ganxo, gestionat com sabeu des de fa tres anys per la Fundació Catalana de l’Esplai, i amb el suport de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels, llancem enguany un casal de Setmana Santa, pensat per donar suport a les famílies en dies de vacances escolars però feiners per als adults.

Us adjuntem el full informatiu i aprofitem per anunciar-vos que el proper divendres ès farà lliurament d’aquests als centres escolars de la ciutat en format imprés. Us agrairem que en féu distribució d’aquests fulls el més aviat que pugueu, ja que el període d’inscripció s’obre dilluns vinent i, donat que és el primer any que es proposa aquesta activitat, creiem que és important que la informació arribi al màxim de famílies interessades. També podeu penjar el full als vostres web/facebooks/blogs…

Eva Navarrete
Rble. Sensibilització Ambiental – CAA Cal Ganxo
Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels
Tel. 93 665 11 50 ext. 1200