No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

La FaPaC us convida a participar en la 1a edició dels PREMIS FAPAC

Ens complau informar-vos que hem convocat la primera edició dels PREMIS FAPAC. Amb aquesta inciativa volem crear un espai de reconeixement públic a les activitats i als projectes que porteu a terme les AMPA com vosaltres. Volem també reconèixer la tasca del capital social que suposeu els milers de voluntaris que actueu dins de les associacions arreu del territori.

Sabem que moltes AMPA i molts centres educatius esteu duent a terme experiències de gran valor i utilitat que mereixen ser reconegudes i compartides, doncs poden servir de model per a altres associacions.

Amb aquests guardons volem donar visibilitat als vostres projectes i premiar-los per tal de fer visible davant tota la societat la gran feina que feu les AMPA per la millora de l’educació.

Els premis tenen tres categories diferenciades: Tothom a l’AMPA, AMPA solidària i Fem Xarxa per l’èxit educatiu. Ja podeu enviar-nos la vostra candidatura. El procés ja està obert. Esperem el vostre projecte!!

Us animem a participar en els PREMIS FAPAC. Quant més alta sigui la participació més força farem en el nostre objectiu perquè es reconegui públicament la valuosa tasca que fem les AMPA.