No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Aquest dissabte, pales i beisbol a la plaça de l’Església

En el marc de Castelldefels, Ciutat Europea de l’Esport, aquest 2 de febrer (11-18 h) s’organitza un acte obert a la ciutadania interessada a practicar el beisbol i les pales
Dissabte esportiu a la Plaça de l’Església. Organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels, el Palas Platja Castelldefels Club i el Club Beisbol i Softbol Gavà, aquest 2 de febrer (11-18 h) es desenvolupa a la plaça de l’Església una jornada pensada per a la pràctica i el foment d’aquests dos esports.
D’una banda es podrà jugar a pales de la mà del Pales Platja, en aquesta ocasió reconvertit en Pales Plaça Castellldefels Club. De l’altra, es muntarà un túnel de batuda i activitats de llançament i recepció de pilota amb guant per a la pràctica del beisbol i softbol, tot organitzat pel Club Beisbol i Softbol Gavà.