No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Cloenda de Curs

Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels

Cloenda curs 2011-2012

Sota la presidència del senyor Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, el senyor Josep Claramunt, sotsdirector de Promoció, Comunicació i Relacions Externes de l’ESAB i el senyor Jaume Tous, president de l’Aula d’Extensió Universitària Sènior UPC Castelldefels, va tenir lloc l’acte de cloenda del curs 2011-2012. El senyor Tous va pronunciar unes paraules d’agraïment a tots els que ens han ajudat perquè aquest curs aconseguís tant èxit de participació i col•laboració i l’alcalde va felicitar els organitzadors per la tasca portada a terme.

La posada en escena de “El médico a palos” de Molière, a càrrec d’un grup de la pròpia Aula, i la participació de la Coral del Campus de la UPC que va interpretar unes cançons, van posar fi a aquest acte en el transcurs del qual es va entregar un detall molt original a tots els matriculats.

Finalment hi va haver un berenar que va servir per poder gaudir d’una llarga estona d’intercanvi d’opinions i plans per al proper curs.