No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’àrea de Participació Ciutadana organitza una sessió formativa sobre la nova llei d’associacions

L’àrea de Participació Ciutadana organitza una sessió formativa sobre la nova llei d’associacions

Imatge de complement

La Llei 4/2008 de 24 d’abril recull l’obligació d’actualització dels estatuts socials a aquelles entitats que no van fer la corresponent modificació de les seves normes arran la lei catalana d’associacions de l’any 1997. Aquests nous estatuts s’hauran de presentar a la Generalitat de Catalunya abans del 31 de desembre de 2012.

Per a facilitar aquest procés d’adaptació estatutària, l’àrea de Participació Ciutadana organitza una sessió formativa de 3 hores el dia 6 de juny a partir de les 18.30 h al Centre Municipal Frederic Mompou.

Aquelles entitats interessades haurien de formalitzar la seva inscripció abans del dia 4 de juny bé a través del correu electrònic participacio@castelldefels.org o bé a través del telèfon 93 665 11 50 ( ext.1285)