No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Ajuntament organitza un conferència sobre la nova legislació del treball domèstic remunerat

L’Ajuntament organitza un conferència sobre la nova legislació del treball domèstic remunerat

Imatge de complement

El proper 31 de maig a les 10.30 h al Centre Municipal Frederic Mompou tindrà lloc una conferència sobre la nova legislació del treball domèstic remunerat adreçada a les persones que treballen en l’àmbit domèstic i a les persones que necessiten d’aquests serveis a la llar (neteja, planxa, cura de persones..)

La conferència serà presentada per la regidora de Cooperació, Sonia Motos i pel regidor de Polítiques d’Igualtat, Santiago Barona i anirà a càrrec de Saida Ehlich, secretària d’ocupació de CCOO i d’Antonio Garcia, assessor del Centre d’Informació per a treballadors Estrangers que es troba a la Guaita.