No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Cloenda dels curs

AULA D?EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA SÈNIOR UPC Castelldefels
Curs 2011-2012

El passat 21 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda dels curs 2010-2011, amb la presència de l’Alcalde senyor Manuel Reyes, de la regidora Sonia Motos, del Regidor senyor Javier Hiniesto, del senyor Miquel Valero representant de l’UPC Castelldefels i de la senyora Carme Andreu representant de l’AFOPA. Després d’unes paraules del president senyor Jaume Tous, del senyor Miquel Valero i de l’alcalde senyor Manuel Reyes, es va entregar un pin recordatori a tots els matriculats en aquesta curs. A continuació va actuar el grup de teatre de la pròpia Aula, un recital poètic a càrrec del senyor Jesús Gutierrez i la senyora M. Tresa Yll Gil i la Coral Margalló va interpretar un complet concert.

Aprofitem l’ocasió per comunicar que ja està oberta la matrícula pel curs 2011-2012 i que ets pot fer a l’oficina de Castelldefels de la Kutxa. Aquest any el import és de 60? i inclou l’entrega del carnet “Univers”. Aquest carnet és el que tenen tots els alumnes de l’UPC i et permet gaudir de descomptes en molts establiments i espectacles.