No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’home sensat

AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA SÈNIOR UPC Castelldefels
“L’home sensat” a càrrec de Leopoldo Abadía Pocino, doctor enginyer industrial, Conferència del 14 de juny de 2011

El conferenciant va explicar d’una manera planera, entenedora i propera al nombrós públic assistent la seva teoria sobre l’origen, les causes i el desenvolupament de l’actual crisi econòmica mundial des del seu punt de vista, el qual ha estat confirmat, al llarg d’aquests darrers anys per fets que han anat passant en el món econòmic. Leopoldo Abadia creu que l’única solució és l’esforç de tothom, encara que veu llunyana la sortida d’aquesta crisi.

Un apassionant torn de preguntes va demostrar l’interés amb què es va seguir la conferència.