No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Taller sobre la gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes

Taller sobre la gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes

Imatge de complement

L’Ajuntament de Castelldefels organitza un taller sobre la gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes, destinat a les persones que ocupen les presidències de les comunitats o escales, associacions veïnals, entitats ciutadanes, així com a qualsevol persona interessada en el tema.
Aquest taller té per objectiu formar sobre l’organització i funcionament de les comunitats de propietaris i propietàries, tant des del punt de la legislació aplicable (drets i deures, acords de la Junta, càrrecs, quotes, obres, llibres d’actes, etc.) com sobre les eines i recursos que tenen a la seva disposició per a gestionar de manera eficient les situacions que es poden donar en les seves comunitats (estratègies per a la gestió dels conflictes, ús dels espais comuns i dels espais privatius).
El taller tindrà lloc el proper dijous 5 de maig a la sala polivalent de l’edifici de la Policia Local (Plaça de l’Esperanto, s/n) i té una durada de 3 h (de 10 h a 13 h). Per a més informació i inscripcions, podeu contactar al tèlefon 93 665 11 50 (ext.2155/2157) o bé al correu electrònic participaciociutadana@castelldefels.org