No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’Ajuntament continua recolzant el desenvolupament de les entitats amb nous cursos de formació

L’Ajuntament continua recolzant el desenvolupament de les entitats amb nous cursos de formació

Imatge de complement

Dins el Pla de Formació d’entitats, l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea de Participació Ciutadana, organitza amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, cursos de formació per a entitats amb l’objectiu de proporcionar eines pràctiques per desenvolupar la gestió de les associacions de la ciutat. El primer curs desenvolupat d’Habilitats Comunicatives ha gaudit d’un gran èxit d’assistència i interès.

Actualment s’està desenvolupant el curs de fiscalitat per a associacions amb una excel·lent acollida. Durant el mes de novembre tindrà lloc el curs de gestió bàsica d’una associació, les inscripcions finalitzen el dia 28 d’octubre.