No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA

El proper dia 5 de Octubre, assemblea general per escollir nova Junta i càrrecs. Es poden presentar candidats fins el proper dia 20 de setembre, fins les 20 hores.

Han sortit com a membres de la nova Junta 2010-2013,

Isabel Canals  Velez         Presidenta,                                              Jordi Aregall i Comas      Vicepresident,                                            Mª Carmen Alvarez        Secretaria,                                               Juan Ponce                        Tresorer                                                  Antonio Vallejo                 Arxiver                                                 Antoni García pàgina web, i Vocals  Jaume Figueres, Santiago Sànchez,Miquel Vallès, Yolanda Amigó, Josep Marimón, Montserrat Montoro, Teresa Costilludo, Josep Mª. Estrada,Paquita Vives, Antonio Yeste, Angel L. Sanchéz.