No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

La Generalitat obre convocatòria de subvencions per a entitats per promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. El termini finalitza el 17 de maig de 2010

La Generalitat obre convocatòria de subvencions per a entitats per promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. El termini finalitza el 17 de maig de 2010

Imatge de complement

Aquestes bases tenen per objecte regular la concessió de subvencions a entitats per a la realització d’activitats o projectes d’utilitat pública o interès social per promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, i/o que facin palès el caràcter transformador de les experiències i els sabers femenins. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dilluns 17 de maig. Es poden subvencionar:
a)Projectes generals amb un pressupost màxim de 2.500 euros, que fomentin el teixit associatiu de dones al territori presentats per aquelles entitats que proposen actuacions adreçades a potenciar la interrelació de les dones (amb un màxim d’un projecte).

b) Projectes generals amb un pressupost superior a 2.500 euros o projectes específics que realitzi l’entitat relacionats amb els àmbits de competència de l’Institut Català de les Dones (amb un màxim de dos projectes).