No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Astronomia

Nocions d’astronomia.

La conferencia que teníem prevista per ahir,a última hora, es va tenir que canviar-se. Per causes imprevistes el Dr.Ricard Bosch no va poder pronunciar la programada “Evolució i futur dels vehicles a motor”.

Però el polifacètic,i bon amic, Alfonso López Borgoñoz ens va resoldre el problema .Va mantenir la atenció de tots els presents parlant-nos: dels moviments de la terra,de la lluna,dels eclipses,velocitat de la terra,altura dels satèl?lits,de la atmosfera…
Tenint en compte que l’ Alfonso no tenia res preparat, va tenir que fer us de la imaginació per fer-nos comprendre les seves explicacions. Ho va aconseguir,amb dibuixos molt senzills,les mans o unes botelles d’aigua van ser suficients per aclarir-nos els conceptes bàsics dels temes tractats.

Tot això afegint-ho amb anècdotes curioses que van fer que la vetllada s’allargués més del previst,prova del interès que van ser seguides les explicacions de l’Alfons.
El proper dimarts dia 26 el Dr. Daniel López Codina ens parlarà sobre “La Tecnologia per a la cooperació i el desenvolupament”.
El lloc al mateix que la comentada .Institut de Ciències Fotòniques