No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Aprender a escoltar música

Conferència    “Aprendre a escoltar música

Conferenciant: Xavier Chavarría, Musicòleg, col.laborador de Catalunya Música

Amb un entusiasme digne de ser subratllat, Xavier Chavarría ens ha endinsat en el món de la música, donant preferència a la música clàssica dels segles XVIII i XIX, però sense oblidar-se de les tendències modernes com el jazz.

Escoltant i veient uns vídeos de “Les quatre estacions” de Vivaldi, del “Trencanous” de Tchaikosky com a música clàssica, de la banda sonora de la pel.lícula “La pantera rosa” com a música clàssica moderna adaptada i un vídeo d’una actuació de “La locomotora negra” com a música improvisada de jazz, ens ha ensenyat quines són les pautes a seguir per entendre i comprendre la música, es a dir per aprendre música.

La manera tan didàctica d’explicar ha fet que el nombrós públic assistent hagi seguit les seves explicacions amb tota l’atenció.

Com sempre, el torn de paraules ha servit per aclarir, ampliar i puntualitzar alguns dels punts tractats.