No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Jornades Homes per la Igualtat

Jornades Homes per la Igualtat

Imatge de complement

Aquestes jornades s’adrecen als homes que cerquen un model positiu de masculinitat, lliure i basat en el respecte, en la justícia, en la igualtat i contra qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe. Volem que aquestes jornades ens ajudin a reflexionar sobre els nous models de masculinitat, la igualtat entre dones i homes com una qüestió de drets humans, sobre com i per què impulsar grups d’homes que treballin en aquests temes i ens ajudin a conèixer quines són les aportacions que ens han fet des del feminisme, a situar-nos moralment, èticament i intel·lectualment al voltant d’aquest debat.

Invitem les dones a participar, també, en aquestes jornades.