No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Adhesió al Manifest del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Adhesió al Manifest del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Imatge de complement

L’Assemblea General de les Nacions Unides ha designat el 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Per aquest motiu, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i el Consell Municipal de les Dones organitzen anualment les Jornades contra la Violència de Gènere.

La violència envers les dones destrossa vides, fractura famílies i comunitats i és un impediment al ple desenvolupament econòmic, polític, social i cultural de les ciutats i pobles del món. Un atemptat als drets humans que ha persistit històricament i que, malgrat els avenços obtinguts en el camí cap a la igualtat entre sexes, es continua manifestant d’una manera cruenta i reiterada.

Les entitats ciutadanes i les dones i homes de Castelldefels sotasignants ens adherim a aquestes Jornades, per tal de mostrar el nostre rebuig i la nostra indignació a aquesta xacra social.

Volem convidar a tota la ciutadania i a les sòcies i socis de les associacions a sumar-se a aquesta convocatòria i a assistir a la manifestació-concentració del dimecres 25 de novembre, que sortirà a les 18:00 de la Rambla Blas Infante, núm. 15 fins l’Ajuntament.