No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

L’atmósfera en experiments

Conferència: “L’atmosfera en experiments” a càrrec del catedràtic Jordi Mazón de l’Escola Superior de Castelldefels del Campus UPC del Baix Llobregat, Castelldefels.

El senyor Mazón, d’una manera molt planera i amb uns experiments molt casolans però d’una efectivitat increïble ens va donar a conèixer les característiques més importants de l’atmosfera, atmosfera en la qual estem immersos però molts de nosaltres no som prou conscients dels factors i canvis que constantment s’hi estan produint. El torn de preguntes va ser constant i va ajudar a comprendre el tema de què tractàvem.

Hi van haver molts assistents, com a les altres dues conferències, i això ens demostra que la jubilació pot ser, també, l’excusa perfecta per estudiar i aprendre aquelles coses a les quals no havíem pogut dedicar tot el temps que hauríem volgut durant la nostra vida laboral. És una inquietud que es manifesta assíduament entre moltes jubilades i molts jubilats que és la voluntat de poder continuar formant-se i ampliar coneixements.

La propera conferència serà el 27 d’octubre amb el tema “Astronomia i Astrologia” a càrrec del doctor Jordi Gutiérrez Cabello.

Us hi esperem