No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Supercomputació: una visió atòmica de la natularesa

El dimarts 9 de juny va tenir lloc la darrera conferència del que podríem anomenar “Curs 0″de les Aules d’Extensió Universitària Sènior UPC de Castelldefels amb una xerrada del Doctor Víctor Guallar sobre “Supercomputació: una visió atòmica de la natularesa”. Molt interessant, molt documentada amb unes explicacions entenedores per tots els assistents. Va explicar la importància dels computadors en la vida moderna, processant les nombroses dades que estan al nostre abasts, fent prediccions i simulacions. Va contestar de forma amena les diverses preguntes que li van fer.

Hem tancat aquest primer assaig de curs i esperem veure’ns el dia 5 d’octubre que començarà el curs 2009-2010 i properament repartirem un tríptic amb el programa complert.

Continua oberta la inscripció.