No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Economia i crisi

Seguint el programa establert, el passat 12 de maig va tenir lloc la segona conferència d?aquest trimestre, sobre “Economia i crisi”, a càrrec del Dr. Francesc Solé Parellada, Catedràtic d’Organització d’Empreses i Director del Parc Científic i Tecnològic de la UPC.
Amb una nombrosa assistència de públic, el conferenciant va desenvolupar de forma amena i entenedora els orígens de l’actual crisi econòmica (en part per culpa de la manca de control rigorós d’alguns òrgans econòmics), el seu desenvolupament i el possible, però difícil camí per la seva solució, que en tot cas no serà a curt termini. La seva conferència, seguida amb la màxima atenció per part de tots els assistents va donar lloc a un torn de preguntes, contestades de forma clara i concisa per part del Dr. Solé Parellada.
El proper dimarts dia 26 tindrà lloc la tercera conferència a càrrec del Dr.Francisco Javier Ozón Górriz sobre l’atraient títol de “Cuarenta libros que pueden cambiar su vida”.
Ha quedat oberta la matrícula pel proper curs 2009-2010

“Kutxa” Caixa de Guipuzcoa y San sebastian en Castelldefels c/. Arcadi Balaguer 39