No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

De Jules Verne a Terminator: Ciència a la Ciència Ficció?

Amb una nombrosa presència de públic el passat dia 28 d’abril va tenir lloc la classe inaugural d’aquest reduït curs 2008-2009 a la Sala d’Actes de l’Escola Politècnica Superior de Castelldefels.

El senyor Jaume Tous, com a president de l’Aula, va presentar la nova associació, explicant breument, però amb claredat, quins són els seus objectius i el per què de la seva creació: ajudar a la formació permanent de les persones, independentment de la seva edat i amb la voluntat que les persones que hi participin es relacionin entre elles.

A continuació el senyor Miquel Barceló Garcia, professor de la càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Catedràtic del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de l’UPC i Comissionat de Sostenibilitat de l’UPC, va impartir la primera classe sota l’atraient títol : De Jules Verne a Terminator: Ciència a la Ciència Ficció?.

Sessió amena, informativa, que va tenir a tots els presents, atents a les explicacions científiques que acompanyades per curts vídeos de pel.lícules que tots recordem de la nostre joventut, va fer que passés ràpidament l’hora i mitja de “classe”.

Va tancar l’acte el Excm. Alcalde de la nostra ciutat senyor Joan Sau, i el senyor Xavier Colom Vicerector de l’UPC que van encoratjar els organitzadors a continuar amb la tasca iniciada.

El proper dia 12 de maig tindrà lloc la segona sessió sota l’atraient títol de “Economia i Crisi” a càrrec del Doctor Francesc Solé Parellada, Delegat del Rector per al Parc Científic i Tecnològic de l’UPC i Catedràtic del Departament d’Organització d’Empreses de l’UPC.

Des de la nostra pàgina web volem agrair a tots els assistents la seva presència, que ens dóna ànims cap al nostre objectiu que és aconseguir el proper curs 2009-2010 sessions tots els dimarts de 18 a 19,30 h. endinsant-se en diferents branques dels coneixements humans.