No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Programa de Abril – Juny 2009

                                                                         PROGRAMA ABRIL – JUNY 2009

Dimarts 28 d’abril
¿De Jules Verne a Terminator: Ciència a la Ciència Ficció?, a càrrec del Dr. Miquel Barceló García, professor de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Catedràtic del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Facultat d’Informàtica i Comissionat de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Dimarts 12 de maig
¿Cuarenta libros que pueden cambiar su vida?, a càrrec del Dr. Francisco Javier Ozón Górriz, professor titular del Departament d’Enginyeria Telemàtica de l?Escola Politècnica Superior de Castelldefels (UPC).

Dimarts 26 de maig
¿Economia i Crisi?, a càrrec del Dr. Francesc Solé Parellada, Delegat del Rector per al Parc Científic i Tecnològic de la UPC i Catedràtic del Departament d’Organització d’Empreses de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Dimarts 09 de juny
¿Supercomputació: una visió atòmica de la naturalesa?, a càrrec del Dr. Víctor Guallar, investigador ICREA del Departament de Ciències de la Vida del Barcelona Supecomputing Center (BSC) i investigador principal en el Programa Conjunt de Biologia Computacional de l?Institut d?Investigació Biomèdica (IRB Barcelona) i del BSC.

Horari:
18.00 a 19.30 h

Lloc:
Sala d’Actes de l’Escola Politècnica Superior de Castelldefels
Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya al Baix Llobregat
Av. Canal Olímpic, 15
Castelldefels