No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Castelldefels contra la violència de gènere

Castelldefels contra la violència de gènere

Imatge de complement

Ajuntament i Consell Municipal de Dones organitzen del 24 al 30 de novembre un seguit d’activitats per sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica social i rebutjar públicament aquest tipus de violència

Des de l’Ajuntament també s’anima a les entitats ciutadanes a sumar-se al manifest-adhesió al Dia Internacional contra la Violència de Gènere per tal de mostrar el rebuig i la indignació davant la violència de gènere. Per tal d’adherir-se s’ha d’enviar a l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament el nom de l’entitat, organització o associació, i el nom i cognoms de la persona que la representa.